Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap > Hírek >

MachineryGuide Demo Bemutatódarab

2021. 09. 14. 08:34:44

Elkészült MachineryGuide Demo bemutatódarabunk, melynek segítségével élőben kipróbálhatja, hogyan működik a magyar menürendszerrel rendelkező, Androidos applikációval működő, vezetéknélküli MachineryGuide sorvezető és szakaszvezérlő rendszer.

Webáruházunkban többféle MachineryGuide csomagot is találhat, az egészen egyszerű sorvezetőktől a komplex, átfolyásmérésen alapuló szakaszvezérlőkig. Mindegyiknek megvan a maga helye a mezőgazdaságban. Ezeknek a termékeknek a bemutatására építettünk egy saját tervezésű MachineryGuide demonstrációs eszközt, melyet most Ön is kipróbálhat.

A bemutatódarab középpontjában egy táblagép van, melyre telepítettük a MachineryGuide demo verzióját, így szimulálni tudjuk a szántóföldön való haladást. Ez vezeték nélküli kapcsolaton keresztül kommunikál a vezérlődobozzal. A vezérlődoboz már fizikai vezetékekkel van összeköttetve a komplett elektromos armatúra szelepeivel és a nyomásérzékelővel. A szelepeket "élesben" üzemeltetjük, azaz nem szárazon, hanem ioncserélt vízzel, hogy az akvárium és a szelepek is tiszták maradjanak. A szelepekből kiáramló víz a fúvókákon keresztül jut az átlátszó akváriumba, ahonnét egy visszakeringető szivattyú segítségével töltjük újra vele a permetezőtartályt.

MachineryGuide app demonstráció
A képen a MachineryGuide Demo darab látható.

Az általunk használt tabletre telepített MachineryGuide app demo változata lehetővé teszi a szántóföldi permetezés szimulálását. Ilyenkor az eszköz aktív GPS jel nélkül működik, így irányíthatjuk a traktort egy általunk létrehozott virtuális mezőn. A kanyarodást, valamint a gyorsítást és a lassítást a tablet döntésével tudjuk kivitelezni. Lehetőségünk van a permetezés közben megjelenő oldalsó menük használatára, így kipróbálhatjuk a különböző sorvezetési módokat, a terület lehatárolását, valamint beállíthatjuk az egyes szakaszok vezérlésének típusát. Manuálisra állítva mi magunk kapcsolhatjuk az érintőképernyőn a szakaszokat, automatikusra állítva pedig bekapcsol az automatikus szakaszvezérlés, ami figyelembe veszi az átfedéseket.

A MachineryGuide demo verziójában elérhető a munka előtt használható menürendszer is, ahol többek között elvégezhetjük a permetezőeszközök és a szoftver konfigurációját. Ugyanitt kipróbálhatjuk a manuális szeleptesztelést, melynek során beállíthatjuk a próbanyomást (ezt próbálja tartani a rendszer), majd kipróbálhatjuk az egyes szelepek egyenkénti ki/bekapcsolását valamint a főelzáró szelep működtetését. Megfigyelhetjük, hogyan hat a szelepek működtetése a rendszerben uralkodó nyomásra.

A MachineryGuide Demo személyes kipróbálása

Amennyiben látni szeretné, hogyan is működik a sorvezető egy permetezőrendszerbe építve, látogasson el telephelyünkre, ahol személyesen is kipróbálhatja az általunk készített MachineryGuide Demo bemutatódarabot. A demonstrációs eszköz segítségével élőben bemutatjuk, hogyan működik a MachineryGuide szakaszvezérlő egybeépítve a szakaszoló és nyomásszabályzó szelepekkel, mérőeszközökkel, valamint egy megtöltött permetezőtartállyal. Kipróbálhatja a sorvezető és szakaszvezérlő különböző funkcióit beleértve a szelepek manuális tesztelését, valamint a szántóföldi haladást szimuláló próbamenetet.

Amennyiben további kérdése lenne, keresse szakértő kollégáinkat bizalommal!

Tartalomhoz tartozó címkék: Hírek Permetezéstecnika