Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Szolgáltatások

permetező alkatrész katalógus
Letölthető katalógusok

Webáruházunkban a széles termékválaszték mellett letölthető gyártói katalógusokat is találhatsz, melyek segítséget nyújtanak a megfelelő termékek kiválasztásában. A magyar nyelvű Teejet fúvóka katalógusban például a teljes palettán felül még képekkel ellátott hasznos képletek is szerepelnek a permetezéssel kapcsolatos számítások megkönnyítése érdekében. A GeoLine szűrő, gólyóscsap, fitting és tartályalkatrész katalógusaiban majdhogynem minden cikkhez mérethálós műszaki rajz kapcsolódik, így a mellettük található cikkszám alapján működő összehasonlítási táblázatok segítségével könnyebben különbséget tudsz tenni a hasonló termékek között. Ha bármelyik termékkel kapcsolatosan kérdéseid merülnének fel, fordulj hozzánk bizalommal!

Katalógusaink

permetezőgép szerelés felújítás
Permetezőgép felújítás

A permetezőgépek folyamatos karbantartása - épp úgy, mint minden gép esetén - elengedhetetlen feladat a termékelőállítás gazdaságossága szempontjából. Az év eleji felkészítés és a szezon közbeni folyamatos felülvizsgálat az okszerű gazdálkodás alapfeltétele. Amennyiben permetezőgép felújítással kapcsolatos kérdésed merülne fel, vagy szakmai segítségre van szükséged, ne habozz, vedd fel munkatársainkkal a kapcsolatot!

permetezőgép bevizsgálás
Permetezőgép bevizsgálás

A vegyszeres növényvédelemben pontosan előírt mennyiségű növényvédő szert kell kipermeteznünk meghatározott célfelületre. Az előírt mennyiségtől való eltérés, illetve a vegyszer céltévesztése káros hatással lehet a kultúrnövényekre, a környezetre és a növénytermesztés jövedelmezőségére. Hatékony növényvédelmi kezelést kizárólag kifogástalan állapotú permetezőgéppel és helyes beállításokkal végezhetünk. Ha bevizsgáló állomást keresel, itt megtalálod!

Fúvóka kalkulátor