Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Rólunk

Kik is vagyunk mi?

A Bearing Kft Permetezéstechnika üzletágának célja, hogy segítséget nyújtson a mezőgadaság szereplői számára a megfelelő alkatrészek kiválasztásában. Cégünk márkafüggetlen szakkereskedés és egyben a GEOLINE-TECOMEC kizárólagos magyarországi disztribútora. Közvetlen kapcsolatban állunk a világ valamennyi mezőgazdasági alkatrészgyártójával, így bármilyen műszaki tartalmú kérdésben a szakmai támogatásuk is biztosított. A cégünk jelentős mennyiségű saját árukészlettel rendelkezik, ez biztosítja a lehető legrövidebb szállítási időt partnereink számára. Képzett kollégáink megoldják az egyedi rendszerek tervezését, a helyszíni felméréstől az ajánlat részletes kidolgozásáig.

 

Hogy miért is éri meg nálunk vásárolni?

Egyedülálló magyarországi képviseletként mindig a legjobb árat szolgáltatjuk a piacon a Geoline fúvókáira, szűrőire, armatúráira és egyéb alkatrészeire. Folyamatos kapcsolatban állunk az olaszországi központtal, így a lehető leggyorsabban jutunk szakmai információhoz valamint friss hírekhez.

Csapatunk lépést tart a mezőgazdasági technológia fejlődésével. Nálunk nincs üresjárat. Mikor éppen nem a rendeléseden vagy a webáruházon dolgozunk, akkor képezzük magunkat, hogy mindig felkészülten tudjunk válaszolni a felmerülő kérdésekre és kiváló szakmai tanácsokat adhassunk számodra.

Velünk biztosíthatod, hogy még az alkatrészek hirtelen meghibásodása során se álljon le sokáig a termelés. Elég annyit tenned, hogy megrendeled tőlünk, és a raktáron lévő termékeket akár már másnapra az ajtódhoz szállítjuk GLS-sel, személyesen pedig már aznap is átveheted őket vevőszolgálatunkon.

Célunk a gördülékeny kiszolgálás!

Webáruházunk minden készüléken a gyors vásárlási folyamatra törekeszik

A mai rohanó világban egyre fontosabb, hogy az információhoz minél gyorsabban, minél egyszerűbben jussunk hozzá. Webáruházunkat folyamatosan fejlesztjük, hogy biztosítsuk a zökkenőmentes vásárlást bármilyen eszközről. Segítségre van szükséged a választásban? Próbáld ki az ’Összehasonlítás’ funkciót vagy hívj minket telefonon, és mi örömmel válaszolunk kérdéseidre! Ha személyesen kívánsz vásárolni, akkor tárt karokkal várunk vevőszolgálatunkon.

wrapkit

Csapatunk tagjai

Itt a Permetezes.hu-nál a sikeres vállalat mögött egy jókedvű, összetartó csapat áll. Mindenkinek megvannak a maga erősségei, amiket kihasználva segíti a csapat munkáját, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsuk a vásárlóinknak.

 

 • Üzletágvezető

  Ibolya

  Üzletágvezető

  +36 30 850 8999

  Marketingmenedzser

  Lilla

  Marketingmenedzser

  +36 30 686 7042

  értékesítő

  Roland

  Értékesítő

  +36 30 986 6761